Winterspecialiteiten
Uit onze worstmakerij komen heerlijke specialiteiten die passen bij het koudere seizoen, maar ook zeker lekker zijn gedurende de rest van het jaar. Wanneer het buiten kouder is liggen zijn de oer-Hollandse producten altijd in de toonbank. Deze producten zijn uitstekend te combineren met diverse stamppotten. Maar ook in andere gerechten geven zij hun eigen smaak weer.
Bakbloedworst
Casselerrib
Kaantjes
Gesmolten rundvet
Gesmolten reuzel
Zuurkoolspek
Mager gerookt spek; aan stuk of in dobbelsteentjes
Vet spek aan stuk of in dobbelsteentjes
Ontbijtspek
Katenspek
Erwtensoep uit eigen keuken
Bonensoep uit eigen keuken
Rookworst
Heerlijke rookworsten, geproduceerd uit eerste kwaliteit grondstoffen in eigen worstmakerij. De rookworsten zijn goed te combineren met diverse stamppotten en warme gerechten, maar ook als borrelhapje erg lekker.
De rookworst zijn voorgegaard, wegen ± 250 tot 300 gram en zijn gevacumeerd.
Varkensrookworst Kippenrookworst
Runderrookworst Zwitserse rookworst
Stamppotten
Onze verse stamppotten geven u altijd voldoende keuze. Er zijn er iedere dag maar liefst 4 soorten stamppot aanwezig uit eigen keuken. Wij wisselen dagelijks met ons aanbod, hierdoor zijn niet alle genoemde soorten alle dagen voorradig.
In combinatie met een heerlijke rookworst of gehaktbal heeft u echte Hollandse kost op tafel staan.
Spruitjes stamppot
Zuurkool met gebakken spekjes
Boerenkool met gebakken spekjes
Hutspot met gebakken spekjes
Sperziebonen stamppot
Rode bieten stamppot
Rode kool schotel met gesudderd rundvlees en appeltjes
Witte kool schotel met gebakken spekjes
