Naast onze themabuffetten kunt u uw eigen buffet samenstellen uit onderstaande gerechten. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij ook uw een passend voorstel doen. De gemiddelde prijs is € 15,00 per persoon. Warme gerechten worden geleverd met chafing dishes (bruikleen). Houd hierbij wel rekening met een bestelprocedure.
Het is mogelijk om de afwas door ons te laten verzorgen. U hoeft dan alleen alle etensresten te verwijderen en kommen leeg te maken. Vervolgens brengt u alles in de bijgeleverde kratten retour of u laat alles weer ophalen (zie bezorgkosten). De kosten hiervoor zijn € 1,00 per persoon.
Stamppotten: winter
Boerenkool
Hutspot
Zuurkool
Hete bliksem
Stamppotten: zomer
Andijvie
Snijbonen
Spinazie
Zomerwortelen
Bij de stamppot
Gehaktbal
Speklapje
Uitgebakken spekjes
Rookworst
Draadjesvlees
Appelcompote met kaneel
Ovenschotels
Mousaka
Rode koolschotel
Skihutschotel
Kebabschotel (lams)
Witlofschotel
Lasagne
Preischotel
Boerensmulpot
Broccolischotel
Cevapcicischotel
Vleesgerechten in saus
Gehaktbal in ketjapsaus
Kalfsstoofvlees in grand veneursaus
Kip tropical
Saté in satésaus
Rending
Rundvlees in yakimonosaus
Gehaktbal in satésaus
Varkenshaas in champignonroomsaus
Varkensvlees in tomatensaus
Boeuf bourguignon
Kip Saigon
Amuses (om zelf te maken)
Roggebrood met perenstroop
Zachte kaas met eigengem. ham en komkommer
Gerookte kipfilet met rucola en crème fraiche
Mozzarella met tomaat en parmaham
Hamroosje met gemarineerde meloen
Rijst
Risotto
Witte rijst
Nasi
Aardappel
Rozeval
Hele aardappel
Kriel
Puree
Nagerechten
Fruitsalade
Appelen in het zilver (bbq)
Ananas in kokosmelk (bbq)
Gegrilde perziken (bbq)