2x gevulde eieren
Traditioneel gevuld
Ingrediënten
- 4 eieren
- 1 eetlepel bieslook
- 1 theelepel mayonaise
- 1 eetlepel crème fraîche
- 1 theelepel Dijonmosterd
- 3 druppels tabasco
- 1 theelepel paprikapoeder
- Peper
- Zout
Bereidingswijze
Kook de eieren hard in circa 8 minuten. Laat deze dan 'schrikken' onder koud, stromend water. Pel de eieren en snijd in de lengte door. Haal het eigeel uit de helften en doe in een mengkom.
Hak de bieslook fijn en voeg toe aan de mengkom met de mayonaise, crème fraîche, bieslook, mosterd en tabasco. Meng met een vork tot een gladde pasta. Breng op smaak met peper en zout.
Schep het mengsel in een spuitzak en vul de halve eieren. Bestrooi met paprikapoeder voor het serveren.
Gevuld met filet Americain
Ingrediënten
- Eieren
- Mayonaise
- Filet Americain
- Peper
- Zout
Bereidingswijze
Kook de eieren hard in circa 8 minuten. Laat deze dan 'schrikken' onder koud, stromend water. Pel de eieren en snijd in de lengte door. Haal het eigeel uit de helften en doe in een mengkom.
Voeg bij het eigeel de mayonaise, filet americain, peper en zout naar smaak. Wanneer dit op smaak is, het mengsel in een spuitzak scheppen en sierlijk in de halve eieren spuiten. Garneer eventueel met peterselie voor het serveren.

Probeer ook eens
- Kipwrap voor de barbecue
- Varkensvlees in biersaus
- Ovenschotel met spinazie en rundergehakt
- Ham met frites en tomatensaus
- Lamsrib met verse groenten en rijst
- Kalfsfilet met druiven en amandelen
- Pasta met salami
- Cottage pie
- Erwtensoep
- Gekruide gehaktballen met ananas
- Karbonade met honing en citroen
- Hele kip uit de oven met geitenkaas en olijven
Bekijk al onze recepten