2x gevulde eieren
Traditioneel gevuld
Ingrediënten
- 4 eieren
- 1 eetlepel bieslook
- 1 theelepel mayonaise
- 1 eetlepel crème fraîche
- 1 theelepel Dijonmosterd
- 3 druppels tabasco
- 1 theelepel paprikapoeder
- Peper
- Zout
Bereidingswijze
Kook de eieren hard in circa 8 minuten. Laat deze dan 'schrikken' onder koud, stromend water. Pel de eieren en snijd in de lengte door. Haal het eigeel uit de helften en doe in een mengkom.
Hak de bieslook fijn en voeg toe aan de mengkom met de mayonaise, crème fraîche, bieslook, mosterd en tabasco. Meng met een vork tot een gladde pasta. Breng op smaak met peper en zout.
Schep het mengsel in een spuitzak en vul de halve eieren. Bestrooi met paprikapoeder voor het serveren.
Gevuld met filet Americain
Ingrediënten
- Eieren
- Mayonaise
- Filet Americain
- Peper
- Zout
Bereidingswijze
Kook de eieren hard in circa 8 minuten. Laat deze dan 'schrikken' onder koud, stromend water. Pel de eieren en snijd in de lengte door. Haal het eigeel uit de helften en doe in een mengkom.
Voeg bij het eigeel de mayonaise, filet americain, peper en zout naar smaak. Wanneer dit op smaak is, het mengsel in een spuitzak scheppen en sierlijk in de halve eieren spuiten. Garneer eventueel met peterselie voor het serveren.

Probeer ook eens
- Chinese loempia's
- Kippenragout in bladerdeeg
- Rundvlees met oestersaus
- Varkensfilet met korst
- Kalfsentrecote
- Eend in het pannetje
- Zuurkoolstamppot & -koeken
- Varkensfilet met kruidnagel
- Varkenshaas omwikkeld met spek met stoofpeertjes
- Paassalade met kip en geitenkaas
- Kiprollade met blauwe kaaskorst
- Indische kip
Bekijk al onze recepten