Tortilla met lamstartaar
Ingrediënten
- 8 kleine bloemtortilla's
- 500 grams lamsgehakt
- 50 gram broodkruim
- 1 eetlepel citroensap
- 1 theelepel gedroogde oregano
- 1 ei
- 1 eetlepel zwarte olijven, gehakt
- Zout
- Peper
Bereiding
Kneed het gehakt met de broodkruim, oregano, ei, olijven, citroensap, zout en peper. Vorm er 8 balletjes van en kneed elk balletje om een spies.
Rooster de spiesen aan beide kanten in 15 minuten gaar. Leg de tortilla's even op de barbecue. Haal het gehakt van de spiesen en leg een balletje op elke tortilla.
TIP: lekker met guacamole

Probeer ook eens
- Varkensrib met mosterd
- Biefstuk met sesam en broccolipuree
- Karbonade met honing en citroen
- Quesadilla met kip
- Varkenshaasje met sinaasappel
- Asperge-omelet rol
- Kalkoensaltimbocca
- Ossenhaas met champignons
- Tournedos met madeirasaus
- Prinsessenbonen met peren en spek
- Mini saucijzenbroodjes
- Gevulde uien
Bekijk al onze recepten