Tortilla met lamstartaar
Ingrediënten
- 8 kleine bloemtortilla's
- 500 grams lamsgehakt
- 50 gram broodkruim
- 1 eetlepel citroensap
- 1 theelepel gedroogde oregano
- 1 ei
- 1 eetlepel zwarte olijven, gehakt
- Zout
- Peper
Bereiding
Kneed het gehakt met de broodkruim, oregano, ei, olijven, citroensap, zout en peper. Vorm er 8 balletjes van en kneed elk balletje om een spies.
Rooster de spiesen aan beide kanten in 15 minuten gaar. Leg de tortilla's even op de barbecue. Haal het gehakt van de spiesen en leg een balletje op elke tortilla.
TIP: lekker met guacamole

Probeer ook eens
- Lamsbout met honing en spek
- Pasta met biefreepjes en kaassaus
- Varkensfilet met kruidnagel
- Cottage pie
- Zomerse uienschotel
- Pikante worstsalade
- Runderrolletje
- Italiaanse gehaktballen
- Kruidenfilet gevuld met gorgonzolacrème
- Varkensvlees in biersaus
- Mediterraanse karbonades
- Spaghetti
Bekijk al onze recepten