Vitello tonnato met tonijn
Ingrediënten
- 300 gram gebraden kalfsfricandeau
- 75 gemengde salade
- 1 blikje tonijn uitgelekt
- 6 el mayonaise
- 1/2 citroen
- 2 el kappertjes
- olijfolie
- balsamico azijn
- Zout
- Peper
Voorbereiding
Sauteer de fricandeau en zet alles klaar
Bereidingswijze
Maak met de staafmixer een gladde saus van de tonijn, mayonaise en het sap van de citroen en breng het op smaak met zout en peper.
Breng de salade op smaak met balsamicoazijn, olijfolie en zout en peper.
Leg dunne plakjes kalfsvlees op een bord (snijmachine) verdeel er een beetje salade over en dresseer de tonijnsaus over de fricandeau en strooi de kappertjes erover.
Tip: Maak het vlak voor het opdienen klaar.

Probeer ook eens
- Zomerse uienschotel
- Varkenshaas in bladerdeeg
- Aubergines, gevuld met kippenlevers en gehakt
- Kip op blik
- Lamslapjes met paprika
- Rundvlees in de römertopf
- Quesadilla met kip
- Rundvlees met oestersaus
- Koteletten met mosterd en gruyère
- Provençaalse rundvleesschotel
- Kalfsgehaktballen
- Tomaten gevuld met gehakt
Bekijk al onze recepten