Karbonade met Parmezaanse kaas
Ingrediënten:
- 4 schouderkarbonades
- zout
- peper
- 1-2 eetlepels boter
- 100 gram geraspte Parmezaanse kaas
- 200 gram crème fraîche
Bereiding
Strooi peper en zout op de karbonades.Verhit de boter in de pan en bak het vlees aan beide zijden 3-5 minuten. Vermeng intussen de Parmezaanse kaas met de crème fraîche.
Leg de karbonades naast elkaar op een platte ovenschaal en verdeel het kaasmengsel erover. Zet nu de schaal in een voorverwarmde oven (200ºC) en laat de kaaslaag goudbruin gratineren.
Heerlijk met bijvoorbeeld tagliatelle en sla.

Probeer ook eens
- Asperge met risotto
- Worstjes met druiven
- Rosbief met een korstje
- Tosti met salami en courgette
- Broccoli quiche
- Shoarma in een tosti
- Hamlap met ananas
- Schnitzelrolletjes met spinazie
- Zomerse kipsalade
- Gemarineerde spareribs
- Lamskoteletten met tuinkruiden
- Pompoenschotel
Bekijk al onze recepten