Paassalade met kip en geitenkaas
Ingrediënten
- 175 gram mango
- 1 avocado
- 100 gram veldsla
- 250 gram kipfilet
- Handje ongezouten pistachenootjes
- 75 gram zachte geitenkaas
- 6 radijsjes
- 125 gram gele cherrytomaatjes
- Snufje tijm
- Snuf zout
- Snuf peper
- 1 eetlepel honing
- Scheutje olijfolie
- 50 milliliter sinaasappelsap
Voor de dressing
Bereidingswijze
Snijd de kip in blokjes. Kruid deze met een snufje tijm en peper en zout. Bak in een pan met een beetje olie in ca. 8 minuten gaar.
Snijd de mango, avocado, radijsjes en tomaatjes in stukjes.
Meng de ingrediënten van de dressing door elkaar.
Verdeel de sla over 2 borden of een grote kom. Verdeel de groenten en mango erdoor en vervolgens ook de dressing. Kruimel de geitenkaas er over en wat pistache. Serveer de paassalade lauwwarm of koud.

Probeer ook eens
- Pompoenschotel
- Varkenshaas in bladerdeeg
- Ganzencarpaccio met suikerbroodcroutons
- 2x gevulde eieren
- Varkensoester uit Bohemen
- Mediterraanse karbonades
- Normandische ham
- Gehaktballen met ei (scotch eggs)
- Aubergines, gevuld met kippenlevers en gehakt
- Spaghetti met spek en kaas
- Broodje speklap
- Pork Wellington
Bekijk al onze recepten