Koteletten met mosterd en gruyère
Ingrediënten
- 4 varkenskarbonades
- 4 eetlepels verse room
- 150 gram geraspte gruyèrekaas
- 4 eetlepels mosterd
- 2 eetlepels calvados
Bereiding
Kruid de karbonades met peper en zout en bak ze ongeveer 15 minuten in een koekenpan. Klop ondertussen de room stijf en meng er de kaas en mosterd door. Leg de karbonades in een vuurvaste schaal. Bedek ze met het mengsel van geraspte kaas, mosterd en stijfgeslagen room. Gratineer ze onder de grill. Week de aanbaksels in de koekenpan, waarin de karbonades zijn gebakken, los met de calvados en voeg wat room toe. Verhit tot de saus dik wordt.
Heerlijk met gekookte aardappels en verse groenten.

Probeer ook eens
- Kwark-macaronischotel
- Koteletten met mosterd en gruyère
- Soep met hele kip
- Varkensfilet met kerrie
- Cottage pie
- Rundergoulash met feta
- Rundvlees met oestersaus
- Broodje hamburger speciaal
- Cannelloni Rosanella
- Luchtige pannenkoeken met spek en appel
- Hamragout
- Gevulde paprika
Bekijk al onze recepten