Rundergoulash met feta
Ingrediënten
- 750 gram mager rundvlees
- 6 eetlepels olijfolie
- 5 deciliter water
- 3 eetlepels tomatenpuree
- 2 eetlepels wijnazijn
- ½ theelepel komijn
- 1 kaneelstokje
- 800 gram kleine uien
- 125 gram feta
- Zout
- Peper
Bereidingswijze
Snijdt de stukken mager rundvlees in stukken van 2 centimeter. Verhit de olijfolie en schroei het vlees in kleine porties dicht. Voeg het water, de tomatenpuree, de wijnazijn, de komijn en het kaneelstukje toe. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel met de deksel op de pan 1 uur sudderen.
Pel de uien en laat deze in 1 minuut in kokend water blancheren. Schep de uien eruit, laat ze uitlekken en voeg toe aan het vlees. Laat deze mee sudderen.
Verbrokkel de feta en verdeel over het gerecht. Breng het geheel met zout en peper op smaak.
Tip: serveer met kaasbroodjes!

Probeer ook eens
- Varkenslende van de rib met bearnaisesaus
- Mini saucijzenbroodjes
- Varkenshaasje met sinaasappel
- Zomerse kipsalade
- Varkensfilet met kruidnagel
- Varkensfilet met kerrie
- Hele kip uit de oven met geitenkaas en olijven
- Zomerse uienschotel
- Luchtige pannenkoeken met spek en appel
- Gevulde uien
- Bietjesstamppot met gebakken bloedworst
- Bieslook pannenkoek met kwark
Bekijk al onze recepten