Lamslapjes met paprika
Ingrediënten voor 4 personen
- 4 ontbeende lamskoteletjes van 100-125 gram per stuk
- 1/2 theelepel marjoleinpoeder
- 2 eetlepels (mais)olie
- 4 middelgrote groene paprika's
- 4-6 eetlepels warm water
- 2 eetlepels citroensap
- 2 eetlepels boter
- Aroma
- Peper
- Zout
Bereidingswijze
Wrijf het vlees in met de marjoleinpoeder, peper en zout. Snijd de paprika's in repen. Maak de olie warm en braad het vlees aan weerszijden even aan.Voeg vervolgens de paprika toe. Besprenkel het geheel met citroensap. Doe de boter en warm water bij het vlees en laat dit sudderen tot het gaar is. Voeg voor het serveren aroma, peper en zout toe naar smaak.
Lekker met bijvoorbeeld aardappelkroketten!

Probeer ook eens
- Kalfsentrecote
- Stoofvlees
- Kip van de Veluwe
- Aubergines, gevuld met kippenlevers en gehakt
- Eend in het pannetje
- Biefstuk met banaan en ui
- Tosti met salami en courgette
- Lamsbout met honing en spek
- Vleeskroketten
- Kippenpoten in kerriesaus
- Kroketten
- Varkensrib met mosterd
Bekijk al onze recepten