Lekkerste konijn komt van wildspecialist Slagerij De Schrans
Konijn. Hmmm… Oma’s recept voor konijn… Als ik er aan denk, slaan mijn smaakpapillen automatisch op hol. Niemand kon zo lekker konijn bereiden als mijn oma. Die wilde smaak van konijn, dat specifieke smaakje van konijn… Heerlijk.
Tijdens de feestdagen eten veel mensen wild zoals hert of konijn. Wie echt wild wil eten, kan het beste naar een wildspecialist gaan zoals Kwaliteitsslagerij De Schrans in Leeuwarden. Wild van de supermarkt, daar word niemand echt wild van… Kies voor een vers konijn uit Nederland, geen gefokt konijn op uw bord afkomstig uit Hongarije, Frankrijk of zelfs China dat waarschijnlijk tijden in de vriezer heeft gelegen. Bij Kwaliteitsslagerij De Schrans koopt u gegarandeerd echt wild. Heerlijk zo’n konijnebout of filet, met een malse structuur.
We eten gemiddeld 700 gram konijn per persoon per jaar in Nederland. In buurlanden staat konijn het hele jaar door op het menu en eet men veel meer konijn. Het zou niet gek zijn om in Nederland konijn ook vaker op het menu te zetten, Kwaliteitsslagerij De Schrans verkoopt konijn het hele jaar door, en er zijn fantastische recepten voor konijn. De slager vertelt graag meer over het bereiden van konijn en geeft graag tips voor een overheerlijk recept met konijn. Konijn stoven of braden. Konijn op z’n Limburgs, konijn á la moutarde, konijn gestoofd in dragonmosterd en tijm, konijn in papillot, konijn met mosterdsaus… Slagerij De Schrans geeft graag kooktips voor gebraden konijn. Wild konijn koopt u dus bij Kwaliteitsslagerij De Schrans in Leeuwarden, de recepten voor konijn en de tips geven ze er gratis bij! Breng eens een bezoekje aan de slagerij op De Schrans als u meer wil weten over konijn op uw bord.
