Kalfsvlees van Kwaliteitsslagerij De Schrans onwijs populair
Kalfsvlees. Mals, zacht, met een fijne smaak wordt steeds populairder in Nederland. Toch is het lang niet altijd te vinden bij de supermarkt. Albert Heijn, Lidl, Jumbo of Poiesz hebben het soms wel eens in huis, maar voor goed kalfsvlees, van topkwaliteit, gaat u natuurlijk naar Kwaliteitsslagerij De Schrans in Leeuwarden. Het kalfsvlees van Slagerij De Schrans komt van de slager zijn eigen boerderij en smaakt verrukkelijk. Het vlees is bijzonder omdat de kalveren gevoed zijn met melk en ruwvoer, ze grazen plezierig in de wei of verblijven in een diervriendelijke, ruime stal op stro. Ze worden niet zwaar vetgemest: het zijn echte zoogkalveren. U proeft de topkwaliteit van het kalfsvlees!
Vitello tonnato kennen we allemaal wel: kalfsvlees met tonijnmayonaise. of bijvoorbeeld traditioneel gevulde kalfsborst. Dat zijn populaire kerstgerechten, maar kalfsvlees kan het hele jaar gegeten worden. Er zijn tal van gerechten voor kalfsvlees waardoor kalfsvlees vaak op het menu staat. Bakken, braden, stoven, het kan met kalfsvlees allemaal. Klassieke kalfsgerechten zijn Vitello Tonnato, Ossubuco, Saltimbocca, maar er zijn veel meer kalfsproducten verkrijgbaar bij Kwaliteitsslagerij De Schrans in Leeuwarden. Kalfsentrecote, kalfskotelet, kalfsoester, kalfsschnitzel, kalfshaas, kalfshamburger, kalfsfricandeau, kalfsrollade, kalfssaucijsjes. kalfssucade, kalfswang, noem maar op. Erg populair zijn bijvoorbeeld ook de kalfsgehaktbal,
kalfslever, kalfstong, kalfszwezerik en niet te vergeten: kalfsragout!
