Rundvlees met oestersaus

Ingrediƫnten voor 2 personen

  • 250 gram boontjes naar keuze
  • 100 gram champignons
  • 1 rode paprika
  • 2 biefstukken
  • 4 eetlepels olie
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 eetlepels oestersaus
  • 50 gram cashewnoten
  • Witte rijst

Bereidingswijze

Kook de boontjes kort (circa 3 minuten) en giet dan af. Bereid de rijst volgens de verpakking. Was de champignons en snijd ze in vieren. Snijd de biefstuk en paprika in smalle repen.

Laat de wok heet worden. Voeg dan 2 eetlepels olie toe. Roerbak de biefstuk circa 30 seconden. Schep dit uit de wok. Verhit de andere helft van de olie. Roerbak de paprika en champignons kort. Voeg de boontjes toe en pers de knoflook uit boven het gerecht. Schep het geheel om met oestersaus en een scheutje water of bouillon. Breng het geheel aan de kook. Voeg de biefstukreepjes toe en laat 1 Ć  2 minuten sudderen. Breng op smaak met peper en zout.

Serveer in diepe borden met rijst. Verdeel de cashewnoten over het gerecht.

Tip!
Voeg voor extra pit sambal toe.

For_page_37_38_rundvlees_met_oestersaus__1_