Goulash met biefstuk

Ingrediënten voor 4 personen
  • 400 gram biefstuk in dunne repen
  • Plantaardige olie
  • 100 gram kastanjechampignons
  • 1 eetlepel paprikapoeder
  • 450 gram aardappelen
  • 250 gram tomatensaus
  • 400 gram runderbouillon
  • Peper
  • Zout

Bereidingswijze

Bestrooi het vlees met zout en peper naar smaak. Verhit olie en bak hierin het vlees in een paar minuten gaar. Haal het vlees dan uit de pan en laat rusten op een bord.

Snijd de champignons in vieren en bak circa 5 minuten totdat deze kleuren. Strooi de paprikapoeder erover en bak kort. Schil de aardappels en snijd in stukken. Voeg deze samen met de tomatensaus toe in de pan. Ook de runderbouillon toevoegen zodat de aardappels net onder water staan. Laat dit geheel koken totdat de aardappels gaar zijn, dit is waarschijnlijk na ca. 20 minuten.

Voeg het vlees weer toe aan de pan en roer goed door. Als het geheel verwarmd is en op smaak gekomen is, direct serveren.

Tip!
Garneer dit gerecht met yoghurt en peterselie!

For_page_9_10_goulash_met_biefstuk